Херо: Останахме с 12 полеви играчи за мача с Черно море

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:12 / 24.10.2013
1146
Скромен избор за състава на "Черноморец", с който ще излезе срещу "Черно море" в неделя на "Тича", има Димитър Димитров-Херо. "Разполагам едва с 14 футболисти, двама от които вратари. Полевите изпълнители са 12, но не смятам да попълвам групата с юноши. Джереми е контузен, а Лъчо Балтанов - наказан", заяви за "Народно дело" Херо. Последният обаче уточни, че въпреки камерния състав не са развели бялото знаме.

"Очевидно е, че "Черно море" е в по-добро състояние и е фаворит, но нищо няма да е ясно, преди да е завършила срещата. Ние идваме с нагласата да се надиграваме с домакините, а доколко ще успеем, ще се види на терена. Точката и добрата ни игра под Аязмото се отразиха положително на самочувствието на момчетата", каза още Херо. Специалистът е наясно, че победата им над "моряците" в първия кръг с 1:0 в Бургас няма да има нищо общо с предстоящия двубой: "Тогава бе първи мач в първенството и ги бихме с тактика. Оттогава обаче "Черно море" се развива нагоре, записа и престижни резултати, докато ние продадохме звездите си Гошо Терзиев, Уатара и Гаел и вътрешната ни конкуренция се срина."

Херо допълни, че след като нямат възможност за селекция в хода на първенството, ще опитат с наличния потенциал да вземат колкото се може повече точки до Нова година. "След това задължително трябва да привлечем попълнения и да проведем пълноценна зимна подготовка. Не съм свикнал мой отбор да се бори да не изпадне от "А" група, но такива са реалностите", завърши Херо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).