Галин Димов ще празнува рождения си ден в неделя

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:52 / 29.10.2013
2781
Халфът на Нефтохимик Галин Димов днес почерпи своите съотборници по случай 23-тия си рожден ден. Юношата на зеления клуб приготви шоколадови бонбони, торта, сокове и безалкохолни напитки, преди заминаването за мача на отбора с Любимец. По-рано днес Галин се е чул със своя брат - близнак Пламен, който пък ще се отчете подобаващо в Левски, където играе в момента.

Галин Димов попадна в групата за мача с Любимец, който ще се играе утре. Халфът обаче разкри, че ще отложи празнуването за неделя, когато смята, че заедно със своите съотборници ще има повод за купон след победа над градския съперник в Морското дерби. Галин обаче смята, че победата в неделя ще бъде втора за седмицата, след като футболистът очаква заедно със съотборниците си да се преборят и за трите точки в трудния сблъсък с Любимец в сряда. Пожелаваме му прогнозата му да се сбъдне!

Ръководството на тима поздравява рожденика и му желае здраве и успешни мачове със зеления екип на клуба.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).