Дузпа прецака Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:56 / 30.10.2013
3186
Дузпа лиши Нефтохимик от победата над Любимец в мач от 15-ия кръг на "А" група. Срещата на стадион "Градски" в Любимец завърши при 1:1.

Бургазлии поведоха чрез Деян Христов в средата на първата час. Голът падна с помощта на стража Вълков, който първоначално хвана топката, но в последствие я изпусна и тя посети мрежата. При този резултат се оттеглиха и двата тима на поничката.

През втората част Любимец излезе пределно мобилизирано и се нанесе изцяло в половината на гостуващия тим. Това и даде резултат, когато 10 минути преди края Вълчанов центрира остро в наказателното поле на "шейховете", където Петър Матев игра с ръка и съдията Георги Игнатов свири дузпа за домакините. Зад топката застана Тодор Колев, който не сгреши и фиксира крайното 1:1.

Любимец - Нефтохимик 1:1
0:1 Христов
1:1 Колев (дуз)

Любимец: Вълков, Панов, Мунин (Шоколаров), Величков, Колев, Тевия, Орлинов, Огнянов (Атанасов), Петров (Аясс), Будинов, Вълчанов

Нефтохимик: Денчев, Лемперов (Сечков), Иванов, Матев, Ив. Янев, Цонков, К. Янев, Манев (Петков), Христов, Ст. Ангелов, Димитров (Димов)


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).