Стойчо Стоев: Бяхме доста отпуснати

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:18 / 30.10.2013
1023
Старши треньорът Стойчо Стоев не остана доволен от играта на Лудогорец, въпреки успеха с 2:0 на "Лазур" в 15-ия кръг на А група. Голове на Безяк и Мисиджан след грешки на вратаря Ник Дашев.

"Лесна победа в Бургас няма, не се играе лесно тук. Каквито и проблеми да имат Черноморец, те са добър отбор. Победихме ги благодарение на по-голямото качество и по-голямата рутина. Иначе не съм доволен от това, което показахме като продукция. Вярно е, че липсваха основни футболисти, но не това е причината. Излязоха доста отпуснати почти всички и в процеса на мача е трудно да се пренастроиш на друга вълна", коментира Стоев след мача.

Той отказа да критикува "акулите" за грубата им игра, която доведе до два червени картона на Яни Пехливанов и Николай Павлов. "Черноморец са приятен отбор, който се стреми да играе футбол", дипломатично каза Стойчо Стоев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).