Херо: Не знам дали ще събера 11 човека за Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
20:20 / 30.10.2013
2177
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо е сериозно притеснен дали ще успее да събере 11 човека за дербито на Бургас срещу Нефтохимик в неделя. Днес "акулите" паднаха у дома с 0:2 от шампиона Лудогорец, но получиха два червени картона на Пехливанов и Павлов, а Фонсека и Филипов се контузиха.

По ирония на съдбата морското дерби ще се играе в Сливен, а двата отбора са на ръба на оцеляването.

"Ние днес бяхме с група от 13 играчи. Сега двама контузени, двама с червени картони, не знам дали ще съберем 11 срещу Нефтохимик", вдигна ръце Херо.

Той призна, че Черноморец сам се е победил с наивните грешки на вратаря Ник Дашев и червените картони. Според него разликата в мача се казва Владислав Стоянов.

"Опитахме да се надиграваме, разликата беше Владо Стоянов - той спаси всичко, а ние направихме индивидуални грешки и вратарски. Грешката на Ник ни пречупи в мача при втория гол, неумението пред гола и грешките, които допуснахме бяха решаващи. Лудогорец е с по-класни изпълнители, използва нашите грешки и така спечели. Разликата в потенциала е очевадна", сподели наставникът.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).