Нефтохимик и Мастер правят учебна игра

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:48 / 05.11.2013
1081
В сряда от 14.30 часа отборът на Нефтохимик ще изиграе учебна игра с лидера в трета дивизия на Югоизток Мастер. За това се договориха двамата старши треньори на отборите Атанас Атанасов и Ангел Стойков.

Мачът е на базата на Мастер в Българово, където теренът е в отлично състояние. Очаква се в учебната игра двамата треньори да изпробват различни тактически варианти, които да им послужат в предстоящите срещи. В учебната игра старши треньорът на Нефтохимик може да използва някои от юношите на клуба, за да се запознае по-отблизо с качествата на талантите от Академията в игрова обстановка.

Още на първата си пресконференция старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов обяви, че ще интегрира няколко от младите футболисти на нафтата в първия отбор, като ще обръща и сериозно внимание за развитието на младите таланти в клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).