Херо: Локомотив (София) не ни превъзхожда с нищо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:33 / 09.11.2013
1362
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров сподели пред "Тема спорт", че въпреки трудностите тимът има аргументи да измъкне нещо от домакинството на Локомотив (София). 

"Големият ни проблем е, че нямаме достатъчно футболисти. Не разполагаме с кадри, за да запълним дори групата. Но така ще е до Нова година, след това ще се опитаме да променим нещата. Не мога обаче да имам претенции към играта, защото в мачовете досега стояхме много добре на терена. Редица индивидуални и детински грешки обаче ни лишиха от поне още седем-осем точки, ако не и повече. Надявам се, че този лош късмет ще спре и ще започнем да печелим повече. Реално не смятам, че Локомотив (София) ни превъзхожда с нещо като отбор. Единственото, което мога да изтъкна като плюс, е, че имат по-опитни играчи, което оказва влияние в такива мачове.

Надявам се най-накрая да постигнем успех, защото е много тежко. Целта ни до Нова година ще е да не изостанем много от спасителната зона. Аз не мога да изляза и да си измия ръцете с младите, защото знам какво им е и на тях. Но съм убеден, че с работа ще успеем да излезем от това положение. Ще се борим докрай. Няма да оставя Черноморец да изпадне. Винаги съм се борил за челото и сега ще направя всичко възможно да тръгнем нагоре. Зависим съм много от наличните момчета, но през зимата се надявам да попълним пропуските си", обясни Димитров. Той добави, че е запознал детайлно футболистите с играта на Локомотив.

"Този мач няма общо с онзи на "Лазур" преди два сезона, когато ни спряха за Европа. Сега форматът на "А" група е различен и изпадат четири отбора. Гледах много мачове на Локомотив (София) и знам какво да очаквам от тях. Няма с какво толкова да ме изненадат. Това, което ме притеснява, е как ще играем ние и дали сме си научили урока от тези грешки. Мисля, че можем да измъкнем нещо, но ще е много трудно", завърши Димитров.

Той ще бъде без двама от ключовите си футболисти - Карлос Фонсека и Ванчо Траянов. Те са контузени и не успяха да се възстановят за този двубой.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).