Футболна легенда награди футболист на “нафтата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:53 / 13.11.2013
1429
24 деца от различни школи бяха наградени от Асоциацията на българските футболисти. Малките таланти бяха отличени по програмата "Децата и футбола", която се провежда в партньорство с БФС.

Сред наградените бе и футболистът на Нефтохимик Кристиян Антонов, който е част от една от най-успешно представящите се формации на "нафтата", родени през 2001 година. Той се обучава от треньорите Антон Николов и Милен Христов, който придружи Кристиян на церемонията в столицата.

Най-успешният български футболист Христо Стоичков награди победителите, а в церемонията участваха известните футболисти Станислав Ангелов и Владимир Гаджев от Левски, Емил Гъргоров, Тодор Янчев и Валентин Илиев от ЦСКА.

Христо Стоичков поздрави участниците и организаторите Дончо Донев и Георги Бойчев, с чиито усилия повече от 15 години тази инициатива набира все повече привърженици.

"Дай Боже много от вас да стигнат до най-големите върхове в българския футбол - завърши обръщението си към децата най-добрият български футболист".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).