Преслав Йорданов премина успешно операция

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:29 / 14.11.2013
1868
Централният нападател на Черноморец-Бургас Преслав Йорданов премина успешно операция на коленни връзки. Таранът получи разкъсване на кръстни коленни връзки в домакинския мач на "акулите" срещу Славия. До преди седмица Йорданов провеждаше предоперативна рехабилитация в подготовка за самата интервенция. От медицинския екип на бургазлии потвърдиха, че операцията е минала успешно. Оттук нататък започва дългото възстановяване, характерно за подобни хирургически интервенции.

В състава на Черноморец продължават да се възстановяват от контузии капитанът Ванчо Траянов, Карлос Фонсека и Мартин Кавдански. Траянов и Кавдански са почти възстановени, като се очаква да са на линия за следващия шампионатен мач на бургазлии. Състоянието на Фонсека е малко по-сериозно, като при него ще са нужни поне още две седмици.

Следващия мач на Черноморец-Бургас е реванша от турнира за купата на България, срещу тима на Монтана. Срещата е тази неделя от 13:30 на стадион "Лазур". В първия двубой, игран вчера в Монтана, "акулите" записаха победа с 3:1.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).