Черноморец и Община Бургас официално откриха междуучилищния турнир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:51 / 18.11.2013
1488
Черноморец-Бургас и Община Бургас откриха официално третото издание на междуучилищния турнир за купа Бургас 2013. Това се случи непосредствено преди мача реванш на "акулите" за купата, срещу тима на Монтана. Стартът беше символично даден от заместник кмета на града доктор Лорис Мануелян, който приветства всички участници и им пожела борбеност, желание за победа и честна игра. На стадион "Лазур" присъстваха още Веселина Деведжиева, която отговаря за отдел спорт в община Бургас, Валентин Заяков - председател на асоциацията за плажен футбол и волейбол в България, изпълнителния директор на клуба Пламен Киряков и един от основните деятели на турнира Пламен Крумов.

Ръководството на Черноморец-Бургас се беше постарало да амбицира всички участници в надпреварата с награди. Всеки отбор получи топка, лакомства и рекламни постери на отбора.

Междуучилищният турнир се организира за трета година от ПСФК Черноморец-Бургас със съдействието на Община Бургас и РИО Бургас. В тазгодишната надпревара участват 3 възрасти деца, разделени в две групи. В едната се състезават деца, родени през 2002-ра година, а в другата - 2003-та и 2004-та година. Мачовете се провеждат на терена в спортен комплекс "Изгрев".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).