Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Катастрофална загуба на Черноморец от Ботев в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 24.11.2013Коментари (63)2146
Абел Анисе открива с плонж резултата на Колежа, с което даде и тон на голеадата
Черноморец претърпя тежка загуба с 1:6 от Ботев в Пловдив в мач от 18-ия кръг на "А" група. Срещата започна с минута мълчание в памет на привърженика на "канарчетата" Йордан Стайков, починал в началото на седмицата. В 12-ата минута имаше и аплодисменти за известния фен на тима. 

"Канарчетата" започнаха да диктува ритъма на игра още след първия съдийски сигнал и гола на закъсня. В 19-ата минута Абел Анисе се възползва от центриране на Артур Енрикеи и след красив плонж прати топката с глава във вратата на бургазлии.

Мадагаскарецът реши изхода в мача в 35-ата минута с втория си гол. Бившият играч на "акулите" се възползва от отличен пас на Иван Цветков и технично пусне кълбото покрай Георгиев за 2:0.

През втората част двата тима се отвориха и головете на Колежа валяха един след един. След поредна страхотна атака на "жълто-черните" Ромарио Кортзорг направи резултата класически в 48-ата. Това попадение разконцентрирани действия в отбраната на "жълто-черните" и минути след това бяха наказани. Петър Атанасов изведе Аммари сам срещу Адам Стаховяк и за нападателя не бе проблем да го преодолее.

Реакцията на домакините бе мигновенна и в ответната атака Георги Сърмов се възползва от лоша намеса на Яни Пехливанов и

© Burgas24.bg
Срещата започна с минута мълчание в памет на привърженика на "канарчетата" Йордан Стайков, починал в началото на седмицата. В 12-ата минута имаше и аплодисменти за известния фен на тима.
на празна врата не сбърка за 4:1.

Въпреки преднината от 3 гола Ботев не спря до тук и зарадва бултрасите заели местата си на Колежа с нов гол. Артур Енрике изстреля бомбен снаряд от дистанция, коженото кълбо срещна напречната греда, след което бранителите в "синьо" само изгледаха топката, която попадна в краката на Вандер Виейра, а той без да се бави центрира към непокрития Ромарио, който за втори път се разписа.

Четвърт час преди края Черноморец можеше да намали резултата, но удар на Аммари нацели дясната греда.

Резервата Луис Педро сложи край на головата фиеста под тепетата. Нападателят успя да изненада влезлия на пожар страж Ник Дашев с нисък шут от около 25 метра за крайното 6:1.

Ботев - Черноморец 6:1
1:0 Анисе 18'
2:0 Анисе 35'
3:0 Ромарио 48'
3:1 Амари 52'
4:1 Сърмов 55'
5:1 Ромарио 67'
6:1 Педро 81'

Ботев: 1. Стаховяк 11. Христов 5. Грънчаров 14. Минев 26. Енрике (Спрокел) 16. Иршак 88. Сърмов 22. Ромарио 10. Вандер (Галчев) 17. Анисе 19. Цветков-к (57' Педро);

Черноморец: 12. Георгиев (Дашев) 44. В. Филипов 20. Пехливанов 24. Кавдаснки 25. Стоянов 15. Траянов-к (Траянов) 8. Гамаков 30. Балтанов 10. Маркиньо (55' Баламанджи) 13. Амари 90. Атанасов

 

Още по темата: общо новини по темата: 7
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
24.11.2013
22.11.2013
22.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Казахте , че ще биете за човека и го направихте!
-3
 
 
Черноморец изобщо не е мерило за нищо, така че нашите да не си вирят много носовете! Общо взето на умряло куче нож извадиха. Истинските мачове предстоят, този беше в графата задължителни победи. Мъри и Кривия да не обясняват как Черноморец били силен отбор, силен им е само треньорът, макар че вече и в това се съмнявам.
+6
 
 
На 08.12.2013 год.от 14ч. Локомотив/Пд/ - Ботев/Пд/: 0:3
+5
 
 
За уговорен мач драскат само злобарчета! Да им припомня ли Нефтохимик-Локомотив Пловдив 1:3, какъв неуговорен мач беше? Вчерашния разгром можеше да се случи и по-рано, просто беше въпрос на време. От тук нататък - борба за всяка точка!!! САМО ЧЕРНОМОРЕЦ!!!
+7
 
 
Хубава победа честито на всички канари.Само ме притеснява този резултат да не ни изиграе лоша шега за мача със Славия някой да не си помислят,че всичко е О.К. Защото играта много много не е добре а и както виждам някой го смятат за лек мач защото Иршак и Спрокел се скъсаха за да си изпросят картони за да изгорят за мача със Славия.
+6
 
 
Хубава победа.Почетохме Данчо много достойно,както и от страна на нас феновете и от страна на играчите.Сега сериозно,ясно е,че на Колежа дори и в тази си форма сме почти безупречни,но навън нещата сериозно куцат и именно затова мачът със Славия другата седмица ще е ключов дали отбора най-после отново ще тръгне нагоре,защото една победа навън ще поуспокои играчите окончателно според мен и ще може да излезнем доста по-освободено в двете дербита с ЦСКА и Локо.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Честита победа.Дано съживи и ободри момчетата ,да играят свободно и да търсят гола в следващите мачове.Имаше скованост до първия гол ,2 груби грешки на Стаховяк ,от които не се възползваха гостите,също и защитата на моменти издъхваше.Мъри трябва да направи сериозен разбор.Според мен проблемите в играта са до отбелязването на гол,след това някак си играта тръгва много по-добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: