Левски отново поглежда към Херо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:55 / 25.11.2013
1615
Димитър Димитров-Херо отново влезе в треньорския списък на Левски. Възможно е "сините" да останат начело с Антони Здравков догодина, но има възможност и за раздяла, затова се мисли отрано.

Със Станимир Стоилов ще се преговаря само ако бъде уволнен от Ботев (Пд). А Херо отказа 4 или 5 пъти на трима началници от Левски в последните 3 години. Елитният специалист има сериозни лични проблеми, които го задържат в Бургас.

На какво разчита "Герена" сега? Черноморец има солидни задължения и не е изключено дори да спре участие в първенството или просто да престане да плаща на своите служители. И ако Херо остане без работа (или нямат пари за заплатата му), Левски ще разчита на съгласие, без да се плаши от висока ставка на заплатата. Все пак Кирсан Илюмжинов, съсобственик на Черноморец, обяви, че фалит няма да има. Но за оцеляването трябва да извади доста милиони, което е под сериозна въпросителна, защото има ред условия за вложението.

Пирин (ГД) вече се насочи към отказ от първенството, след като бе напуснат от спонсорите. На ръба са още Любимец и Нефтохимик, които чакат транша от тв правата, за да си платят глобите на БфС. Няма да е изненада, ако "А" трупа напролет остане с 12 или дори с 10 отбора. Особено, когато се доизяснят изпадащите. Тогава във втората седмица ще трябва да се играе предимно за здраве и за "някой лев" от тв права. Ако обаче тези пари не балансират бюджета на даден отбор, просто няма смисъл да се продължава.

При фалит потърпевшият клуб трябва да тръгне отново от аматьорския футбол, но вече с друга регистрация.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).