Пламен Липенски преди Нефтохимик: Можем да спечелим

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:42 / 03.12.2013
1158
Преди двубоя с "Нефтохимик" в Сливен пред камерата на клубната телевизия застана кондиционният треньор на "Берое" Пламен Липенски. Вижте какво сподели той:

- Г-н Липенски, мачът идва едва три дни след последния такъв срещу "Лудогорец". Възстановен ли е отборът?
- По отношение на възстановяването, ние сме свикнали на този етап да играем сряда-събота още от миналата година и сме доказали, че винаги сме готови за следващия мач на 100%.

- Какъв двубой очаквате, предвид класирането и моментната форма на двата отбора?
- Ние преди няколко дни гледахме мача "Нефтохимик" и ЦСКА и той трябва да ни бъде обеца на ухото, защото не трябва да се подценява нито един мач в нашето първенство и това го доказва нашият съперник. Колкото и да не са добре финансово, има такива мачове, когато финансите не значат нищо, а това, което става между четирите линии на зеления терен и това, което се покаже там е най-важно. Не трябва да допускаме никакво подценяване.

- "Берое" ще бъде без титулярната си двойка централни бранители Иво Иванов и Борислав Стойчев, които са наказани. Включваме и наказанието на Елио Мартинс. Това притеснява ли ви?
- Не, в никакъв случай. Веднага мога да ви кажа, че това не ни притеснява. За това имаме други класни изпълнители, в лицето на Влади Зафиров и Игнат Дишлиев. те затова са в нашия отбор и са картотекирани. За да оправдаят доверието и докажат още веднъж, че имат място в този отбор.

- Мачът няма да бъде в Бургас. Това предимство ли е или нож с две остриета?
- Няма значение къде е мача. Ние сме доказали, че понякога играем по-добре навън, отколкото тук. Очакваме от "Нефтохимик" да играят по-затворено. Теренът в Сливен, предполагам ще бъде на нужното ниво. Ще предразположи и двата отбора към добра игра Както казах, най-важното е да няма подценяване. Другото ние си го можем. Можем да спечелим трите точки и ги донесем в Стара Загора.

- Казахме вече за наказаните. Има ли други проблеми в състава?
- В това отношение няма. Всички други момчета са готови. Да си пожелаем успех.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).