Литекс без Николай Бодуров срещу Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:31 / 04.12.2013
871
Старши треньорът на Литекс Златомир Загорчич обяви преди мача на отбора си срещу Черноморец, че няма никакви проблеми със състава и ще разчита на всички налични футболисти.

В мач от 20-ия кръг на първенството Литекс приема Черноморец (Бургас).

Пред "Меридиан мач" специалистът отказа по-обстойни коментари по темата "Николай Бодуров". Все пак наставникът на Литекс каза няколко думи и по казуса с национала, който наскоро беше отстранен от първия отбор.

"Бодуров е извън групата - това е. Имам 25 момчета и не може всички да са в нея. Не ме питайте дали има оферти за него. Това са въпроси към ръководството. Може обаче до края на годината да решим да изненадаме някои от противници ни, като го пуснем в игра", заяви Загорчич и отказа да каже нещо повече по случая, както и да отговори чие е решението за изваждането на Бодуров от състава.

За днешния двубой Загорчич обяви, че подхождат с нужното уважение към Черноморец, който е труден противник. Треньорът на Литекс отново заяви, че целта пред отбора си остава място в евротурнирите, но призна, че продължава да се надява, че и титлата може да бъде атакувана. "Ако не вярвах, че можем да станем шампиони, нямаше да съм тук", каза още Загорчич пред "Меридиан Мач".

Черноморец тръгва към Ловеч без един от най-стилните си играчи Карлос Фонсека. Крилото е с контузия и пропуска мача с Литекс. Очаква се треньорът на бургазлии да заложи на състава, записал убедителна победа с 5:0 над последния в групата Пирин (ГД).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).