Стоичков разкри фаворитите си за футболист на годината

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:28 / 09.12.2013
1601
Легендата на българския футбол Христо Стоичков заяви в интервю за TV7 кои са фаворитите му за футболист на годината у нас.

Победителят ще стане ясен на 19 декември на специална церемония, която ще се излъчва в ефира на TV7 от 20:30 ч. "Има няколко момчета, които се открояват много драстично от последната година. Бих сложил Симеон Славчев, Тодор Неделев, Ивелин Попов. Направиха силно впечатление. Не можем да подминем с лека ръка и Иван Иванов. Пътят им е начертан и трябва да го следват", заяви Стоичков, който миналата седмица беше в Милано, за да бъде награден за цялостен принос към спорта от Международната федерация за кино, телевизия и спорт.

Той беше поканен в столицата на модата и за представянето на биографичния филм "Стоичков" на кинофестивала в италианския град. Лентата излиза у нас днес, 9 декември. Стоичков добави, че е имало малка индикация за подобряване на националния отбор, но подчерта, че победите в квалификациите са само срещу Малта (6:0, 2:1) и Армения (1:0).

Церемонията в Милано беше уважена и от световния шампион с Франция от 1998 г. Венсан Кандела. "Стоичков е един от най-великите играчи за всички времена. Горд съм да бъда до него в такъв момент. Нямах възможност да играя срещу Стоичков, защото съм малко по-млад. Когато беше звезда в Барселона аз дойдох в Серия А. Но съм гледал красивите му голове по телевизията", заяви бившият защитник на Рома.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).