Левски ще търси убедителна победа срещу Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:13 / 12.12.2013
782
Левски излиза за разгромна победа над Черноморец в днешния двубой от 22-ия кръг на "А" група, с която да увеличи успешната си домакинска серия до пет мача.

С отговорността да бележи голове отново ще се нагърби Димитър Макриев, който е оставил добри впечатления у треньора Антони Здравков с изявите си срещу Лудогорец в миналия кръг. Не е изключено Сухия да избере и Цветан Генков за върха на атаката, но тази вероятност е по-малка. Поради наказания от групата за мача отпаднаха Станислав Ангелов и Антонио Вутов. Това означава, че на мястото на Вутов ще играе Борислав Цонев. По крилата ще видим Ларсен Туре и Гари Родригес. Голямата дилема пред Здравков е кой да замени Ангелов. Възможностите са Алехандро Перес или Йордан Милиев.

В същото време Черноморец излиза с осакатен състав. Капитанът Ванчо Траянов е аут поради контузия от мача с Любимец. Португалското крило Карлос Фонсека също се лекува. Вероятни състави:

Левски: Пл. Илиев, Мюлдер, Д. Димов, Перес, Пинто, Туре, Гаджев, Старокин, Родригес, Б. Цонев, Макриев.

Черноморец: Дашев, Стоянов, Пехливанов, Кавдански, Филипов, Амари, Балтанов, Дрянов, Чико, Ангелов, Баламанджи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).