Силите и самочувствието на Черноморец в София стигнаха за полувреме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:50 / 12.12.2013
1618
Черноморец загуби с 0:2 гостуването си на Левски в мач от 22-ия кръг на "А" група. Головете за "сините" вкараха Ларсен Туре и Димитър Макриев през втората част.

Силите и самочувствието на бургазлии успяха да достигнат само за полувреме, като до почивката възпитаниците на Димитър Димитров-Херо се държаха равен с равен срещу софиянци, но през втората част отбраната на "акулите" не издържа и се пропука.

Ларсен Туре откри резултата на "Герена" в 52-ата минута. Французинът с прецизен удар от границата на наказателното поле не остави шанс на Ник Дашев.

Минути по-къснo Димитър Макриев сложи точка на спора с втори гол във вратата на бургазлии. Таранът отлично намери по крилото Гари Родригес, който му сервира топката перфектно, за да може нападателят да вкара без проблеми във вратата на Дашев.

Въпреки загубата Черноморец запазва 11-та позиция с 21 точки, докато Левски се изкачи на 4-то място с 40 пункта.

Левски - Черноморец 2:0
1:0 Туре 52'
2:0 Макриев 65'

Левски: Илиев, Мюлдер (П. Димов), Д. Димов, Перес, Пинто, Туре (Иванов), Гаджев, Старокин, Родригес, Б. Цонев (Йоеданов), Макриев

Черноморец: Дашев, Траянов, Пехливанов, Стоянов, Филипов, Амари, Балтанов (Гамаков), В. Траянов (Павлов), Чико, Манзоро (Атанасов), Баламанджи



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).