Нефтохимик закри годината без пари, стадион и треньор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:45 / 20.12.2013
3666
Нефтохимик закри 2013 година без настроение, тъй като освен че няма пари, клубът остана без треньор, без терен и с все по-малко играчи. Договорът на клуба с Йордан Лечков за съоръжението в Сливен бе до Нова година.

Изпълнителният директор Костадин Джамбазов сподели, че вместо празнично настроение за него предстои търсене на нов терен, нови срещи с хора, преговори и молби за спонсори. Въпреки тежкото положение обаче той не мисли за оттегляне от елита.

Последната тренировка на "шейховете" беше на детската площадка в комплекс "Изгрев", тъй като, както всяка зима, теренът в квартал "Долно езерово" е наводнен.

С клуба се раздели и наставникът Атанас Атанасов, който по договорка с ръководството пое отбора до Нова година. Ясно е, че по взаимно съгласие разтрогнаха Мартин Сечков, Петър Димитров и Цветомир Цонков. Сечков и Димитров ще се пробват в други родни клубове, а Цонков - в чужбина.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).