Полузащитник на Черноморец в трансферните планове на Парма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:26 / 30.12.2013
2633
От Парма проявяват интерес към младежкия национал на Черноморец (Бургас) Милен Гамаков, пишат медиите на Апенините, цитирани от "Тема спорт". В момента играчът на бургазлии се възстановява след операция от херния. Той е роден на 12 април 1994 година, висок е 189 сантиметра. През този сезон той се утвърди в титулярния състав на Димитър Димитров. Специалистът използва играчът на няколко позиции. Гамаков изигра 18 мача в "А" група, но не успя да се разпише. Той е следен внимателно от Парма, а в Италия твърдят, че цената му е по-ниска от 500 хиляди евро.

Ако се стигне до трансфер, Гамаков ще е третият български футболист, който ще носи екипа на Парма. Преди него през този клуб минаха Христо Стоичков и Валери Божинов. В момента Парма е на осмо място в Серия "А". През пролетта Милен премина проби в английския Рединг, но тогава до сделка не се стигна.

Интерес от Италия има и към друг млад талант на бургазлии - Милчо Ангелов. 18-годишният нападател е следен от Торино. Той вече изкара тестове в този отбор през лятото и дори взе участие в две контроли, като се разписа веднъж.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).