Черноморец започна контролите с победа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:43 / 14.01.2014
1735
Отборът на Черноморец-Бургас записа победа с 4:1 срещу Созопол в първата контролна среща от зимната подготовка на тима. Спарингът се игра на градския стадион в Созопол.

Всички попадения паднаха през втората част. Резултатът беше открит в 65-та минута с гол на Александър Ангелов, който кара проби в отбора. Само две минути по-късно Милчо Ангелов открадна топка от бранител на домакините и подаде към свободния Балтанов, който вкара за 2:0. След само още една минута резултатът вече беше 3:0. Александър Ангелов отбеляза своя втори гол в срещата. В рамките на още една минута домакините от Созопол върнаха един гол, дело на Стефан Тошков. Крайното 4:1 оформи Венелин Филипов в 81-та минута. През втората част на двубоя в игра за "акулите" се появи и тийм мениджърът на отбора Радости Кишишев, който записа около 30 игрови минути.

Спортно-техническото ръководство на бургазлии пробва в срещата шестима нови играчи. Очаква се в идните дни да пристигнат още, като за момента няма официално подписали договор с клуба.

Следващата контрола на Черноморец е тази събота от 11:00 срещу тима на Мастер. Срещата ще бъде изиграна на тренировъчната база "гнездо на акули".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).