Предлагат Ангел Грънчов на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:15 / 25.01.2014
1533
Централният защитник Ангел Грънчов може да премине в Черноморец, разбра "Тема Спорт". Бранителят е бил предлаган на старши треньора на Черноморец Димитър Димитров. Специалистът е изразил готовност да прибере футболиста.

Както е известно, преди дни Грънчов подаде молба за едностранно прекратяване на договора си с ЦСКА по вина на клуба заради неизплатени заплати.

"Предлагаха ми го, преди да разтрогне с ЦСКА. В момента не знам къде и какво му редят мениджърите. Ще видим", лаконичен бе наставникът на отбора от Бургас.

Идеята е младежкият национал да премине на "Лазур" до лятото и да помогне на Черноморец в битката за оцеляване.

Интерес към централния защитник има и Локомотив (Пловдив). Старши треньорът на "черно-белите" Александър Станков заяви, че има бранителя в главата си като идея за подсилване на отбраната.

Самият футболист обяви, че си търси отбор, където ще играе редовно. На "Българска армия" това не се случваше, тъй като Стойчо Младенов не разчиташе на него. Според запознати Грънчов нямал нищо против да премине в Черноморец.

Днес бургазлии ще премерят сили в контрола с Левски в Созопол от 14:00 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).