Несебър победи Нефтохимик в зрелищен мач

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:54 / 29.01.2014
2130
Лидерът в Югоизточната В група Несебър се наложи с 5:3 над Нефтохимик в контролна среща, която се игра на изкуственото игрище в курортния град. С този мач пък приключи лагерът на шейховете в Созопол.

Несебърлии поведоха с 3:0 като попаденията реализираха Руслан Петров, Румен Кереков и Димитър Кръстев, а в края на първата част Любомир Божинов върна един гол за нафтата.

През втората част Борислав Иванов направи 4:1, но Николай Костов-Хоптропа и юношата Евтим Димитров съкратиха до 3:4. 18-годишният юноша на Несебър Халил Юсгю оформи крайното 5:3.

"От нищо не съм доволен днес. Играта ни беше под всякаква критика. Да, времето не беше хубаво, теренът беше тесен, но това не са оправдания. Днес приключи лагера ни в Созопол, но ще имаме сериозен разговор с футболистите, защото не можем да я караме така отпуснато каквито и да са ни проблемите, коментира изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов.

"Като имам предвид, че ни напуснаха доста основни играчи и ние не сме взели нови, съм доволен. Млади момчета като Руслан Петров и Димитър Попов все повече се налагат и се надявам да разберат, че това е техният шанс. Ще огледаме състава тези дни и ще видим дали има нужда от нови хора, каза за БТА старши треньорът на делфините от Несебър Васил Банов.

Следващата проверка на лидерите във В група е в събота в Обзор срещу Калиакра.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).