Черноморец записа равенство в поредната контрола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:29 / 29.01.2014
1772
Отборите на Черноморец-Бургас и Спартак Варна завършиха при резултат 0:0 в четвъртата контролна среща на бургазлии от зимната подготовка. "Акулите" държаха инициатива през целия двубой и владееха повече топката, но липсваха чистите голови положения и пред двете врати. Качеството на игра беше допълнително затруднено от тежките метеорологични условия на градския стадион в Поморие, тъй като през цялото време валеше дъжд и духаше силен вятър.

През първата част съдията отмени гол на "акулите". Това се случи в 20-та минута, когато след центриране в наказателното поле, Яни Пехливанов успя да вкара топката в мрежата, но страничния съдия маркира засада. До края на първата част и гостите от Варна имаха една добра възможност за гол, но не успяха да я реализират.

През втората част бургазлии излязоха с изцяло нов състав, като единствено Венелин Филипов остана на терена пълни 90 минути. И през вторите 45 минути липсваха голови положения. В края на двубоя Милчо Ангелов отправи опасен удар от около 20 метра, но топката мина встрани от вратата. В игра за "акулите" отново имаше няколко чуждестранни футболисти на проби. Сред тях бе и бившият играч на Левски от близкото минало Шакиб Бензукан, като тепърва ще стане ясно дали той или някой от другите играчи ще подпишат договор с клуба. В игра за бургазлии през първото полувреме се появи и Бранимир Костадинов, който най-вероятно също ще стане част от отбора.

Следваща контролна среща на Черноморец-Бургас е тази събота срещу тима на Берое Стара Загора. Мястото и часът на срещата ще бъдат допълнително обявени заради постоянно променящите се метеорологични условия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).