Златко Янков: Ще спася Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:32 / 13.02.2014
2160
Златко Янков беше представен официално като треньор на Нефтохимик. Договорът на бронзовия медалист от САЩ'94 е за 1 г.

Янков ще направи своя дебют в събота, 15 февруари, когато бургазлии посрещат Лудогорец в Сливен. Мачът започва от 14:30 ч. и ще се предава пряко по TV7.

Героят от САЩ'94 беше аплодиран от феновете на тима, които му дадоха и клубно шалче. Бронзовият медалист от Мондиала в Америка заяви, че ще направи всичко по силите си Нефтохимик да остане в групата. 

"Това е моята цел и мисля че сега ми се отдаде възможност да я изпълня. С най-голяма отговорност приех поканата и от тук нататък започваме да работим. Желанието ми е да бъда треньор", заяви Янков. 

Задачата му обаче е изключително тежка, тъй като тимът е на предпоследното 13-то място с едва 12 т., на цели 13 от мястото над чертата, заемащо се в момента от Локомотив (София).

Янков допълни, че отборът му има голяма нужда от нападатели. С идването на бившия национал, Нефтохимик привлече и първия спонсор, който сключи договор с клуба. Контракт с бургазлии пък е подписал Живко Петков, а жълтата карта на Станислав Жеков се очаква да дойде съвсем скоро и той да бъде картотекиран за двубоите от първенството.

След края на редовния сезон на "А" група пък ще стане ясно дали Нефтохимик ще може да се премести да домакинства в Несебър. През есента стадионът не получи лиценз, заради трагичното състояние, в което се намираше теренът.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).