Локо Сф преследва задължителна победа срещу Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:18 / 22.02.2014
1034
Днес от 14:00 часа ще се играе мачът от 24-и кръг на "А" група между Локомотив София и Нефтохимик. Домакините излизат за задължителна победа. Собственикът на тима Николай Гигов вчера проведе разговор с футболистите и треньорския щаб. В него той е обявил, че няма да приеме друг резултат освен победата.

Треньорът на Железничарите Стефан Генов няма особени проблеми с окомплектоването на състава си. Единствената му дилема е свързана с това на кои футболисти да заложи в центъра на отбраната. След бягството на Александър Дюлгеров Генов остана само с четирима централни бранители. С най-големи шансове да започнат като титуляри са Бранеков и Ранджелович, но не е изключено мястото на последния да бъде заето от новото попълнение Камен Хаджиев. Генов ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще действа Петър Димитров, а малко зад него ще оперира бразилецът Маркиньос. По двете крила се очаква да играят Писаров и Гаел.

Въпреки че имат илюзорни шансове да запазят мястото си в "А" група, футболистите на Нефтохимик ще се хвърлят здраво във всеки мач, а двубоят срещу Железничарите дава възможност да измъкнат поне точка от Надежда.

Треньорът на бургазлии Златко Янков ще заложи на състава, с който откри годината срещу шампиона Лудогорец в Сливен преди седмица. Единствената промяна е присъствието на Станислав Жеков в отбрана. Той получи жълтата си карта от Индонезия и се очаква да помогне много с опита си на отбора. Схемата, която ще следват зелените, е 4-2-3-1, като със сигурност атаката ще води младежкият национал Живко Петков.

В зоната на крайните защитници титуляри ще са опитните Ивелин Янев и Николай Костов. Пред тях Златко Янков ще позиционира петима халфове, от които с по-офанзивни функции ще са Любомир Божинов, Емануил Манев и Галин Димов. Много ще се разчита на Божинов, който изкара известно време в Локомотив София и дори записа мачове в Лига Европа. Идеята на Янков е да насити средата на терена, с което да наруши връзката между полузащитниците и нападателите на червено-черните.

В последния есенен кръг Локомотив Сф падна с 0:4 при визитата си на Лудогорец. Преди седмица шампионите се наложиха с 3:0 над Нефтохимик в отложен мач от първенството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).