Черноморец допусна обрат от Берое

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:10 / 09.03.2014
2070
Черноморец Бургас загуби с 1:3 от Берое в среща от 26-ия кръг на "А" група, който на практика ще сложи точка на редовния сезон, след това шампионата се разделя на две плейофни седмици.

Мачът започна чудесно за "акулите", които поведоха в 37-ата минута чрез Готфред Бекое. Нападателят на бургазлии разстреля от близо Иван Караджов след неубедителна игра на Иво Иванов.

Само 120 секунди по-късно Бекое можеше да се превърне в герой за Черноморец, но пропусна да се разпише от добра позиция.

В самия край на първата част Николай Чипев изпълни фаул и прати топката в наказателното поле на Черноморец, отбраната в синьо не успя да изчисти и Костадинов от няколко метра насочи топката в левия долен ъгъл за 1:1.

Веднага след почивката Бекое отново получи шанс да се разпише, но с глава от два метра не уцели рамките на вратата. В 51-ата минута Крум Стоянов допусна груба грешка и подари топката на Зехиров, който необезпокояван напредна и с точно насочен удар изведе старозагорци напред.

Черноморец наложи натиск в последните минути над заралии, но с пропуски се отличиха Бекое и Ванчо Траянов.

Така се стигна до даденото от рефера продължение, когато Елиаш се възполза от прекрасен пас в дълбочина на Керкар и вкара за крайното 1:3 за Берое.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).