Нефтохимик привлече вратар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:59 / 11.03.2014
1978
Последният в класирането на "А" група Нефтохимик привлече в състава си нов вратар. Това е 23-годишният Даниел Желев, който за последно пази за Созопол. Капитанът на Нефтохимик Коста Янев пропусна днешните две тренировки заради болки в ахилеса.

В заниманията не взе участие и Емануил Манев, който има разтежение на подбедрицата и утре ще премине допълнителни прегледи. Изпълнителният директор на клуба Костадин Джамбазов се надява на феърплей в плейофите на първенството.

"Надявам се през плейофите наистина да има феърплей, за който всички толкова говорят. Нашите цели са ясни - спечелване на колкото се може повече точки до края и специално на градските дербита с Черноморец. Втората ни цел е да създадем по-добра организационна структура за следващия сезон. Надявам се, че съдиите няма да ни режат, както това се случи на мача с Ботев в Сливен", коментира Джамбазов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).