Херо: Битката в дъното е непредвидима

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:37 / 23.03.2014
1173
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо смята, че битката за оцеляване в А група е непредвидима. Той похвали своите играчи за обрата в Гоце Делчев и успеха с 2:1 над местния Пирин.

"Важна победа за нашия отбор. Не тръгнахме по най-добрия начин, но въпре­ки това успяхме да се добе­рем до трите точки. Бор­бата в дъното изглежда не­предвидима. Двубоите до края ще бъдат много тежки. Днес (б.а. -вчера) със себераздаване стигнах­ме до победата, доволен съм от играчите заради това, което успяха да направят на тере­на. Важно беше от психоло­гическа гледна точка, че на­бързо стигнахме до две по­падения. Домакините бяха във видим подем след двете поредни победи на своя стадион, а тук не се играе лесно и поради това не мога да бъда недоволен. Все пак крайната цел в този мач е постигната", коментира Херо след победата.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).