Не на убийството на футбола преди дербито на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:06 / 25.03.2014
2641
Черноморец и Нефтохимик излизат един срещу друг в първия мач от 29-ия кръг на "А" група. Бургаското дерби е днес, 25 март, от 18:00 ч. и ще бъде предавано пряко по NEWS7.

Макар че двата отбора се намират в зоната на изпадащите стадион "Лазур" ще бъде пълен с фенове. Привържениците на Нефтохимик планират шествие преди двубоя, което ще бъде охранявано от бургаската полиция и ще се състои под мотото "Да кажем "Не" на убийството на футбола и спорта в града".

Твърде вероятно е към шествието да се присъединят и фенове на Черноморец. Мачът пък ще започне с минута мълчание в памет на фен на "акулите", който бе убит в София през уикенда.

Двубоят е последен шанс за Черноморец да се измъкне от зоната на изпадащите и да запази мястото си в елита. Отборът на Димитър Димитров е в тежка криза и ще гони задължителни три точки срещу градския съперник.

Положението в Нефтохимик е още по-тежко, като футболистите доиграват сезона почти без пари и със сигурност следващата година клубът ще се състезава в "Б" група.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).