Лъ­чезар Балтанов: Този път няма да изпуснем Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:34 / 25.03.2014
1684
Халфът на Черноморец Лъ­чезар Балтанов изрази увере­ност, че отборът ще се измъкне от незавидното по­ложение, в което се намира. В момента "акулите" са в зоната на изпадащите на 6 точки зад Славия. При победа в днешно­то градско дерби с Нефтохимик обаче разликата ще бъде скъсена. През този сезон мом­четата на Димитър Димитров инкасираха 2 загуби от Нафтата.

"Нагласата ни е са­мо за победа. Трите точки са ни жизнено важни и влизат в графата "Задължителни". В предишните мачове с Нефто­химик нямахме късмет. Надиг­рахме ги и в двете срещи, но не успяхме да си вкараме поло­женията, докато те го сто­риха. Затова сега излизаме да си върнем и да вземем дългочакания реванш. Ако поглед­нем сезона само откъм игра - мисля, че не се представяме толкова лошо. Просто допускаме много леки голове след наши груби грешки. Не мисля, че сме били надиграни в някоя среща дори и с по-големите отбори. Е, сигурно е имало и такива, но се броят на пръсти. Ахилесова пета ни е да до­пускаме едни и същи глупави голове след центриране или статично положение. Отборът трябва да се стегне се­риозно в защита, за да оста­нем в А група. Минимум 10-12 точки сме загубили в послед­ните минути. Стараем се и работим през седмицата да отстраним тази неточ­ност", обясни Балтанов.

"Берое, Славия и Ло­ко София не ни превъзхождат откъм класа. Те обаче досега имаха шанс да спечелят точ­ки, които ние с лека ръка из­пуснахме. Нека ни отписват, въобще не ни интересува. Ще се борим, пък накрая ще ви­дим. Надеждите ни за спасе­ние са живи. Ако накрая оста­налите са пред нас в класира­нето, ще им стиснем ръката, но ще направим всичко въз­можно да оцелеем. Има още 10 мача, в които трябва да се докажем. Ще играем за чест­та ни и тази на клуба", каза още юношата на Левски, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).