Петър Колев: На терена ясно се видя кой е по-добрият отбор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:35 / 26.03.2014
3925
"Първо искам да кажа, че се създаде много излишно напрежение преди този мач, с пуснати приказки и писания в града. На терена ясно се видя кой е по-класният и по-добрият отбор. Би трябвало ние да сме по-изморени от предходните мачове. Видяхте, че отбора игра с нужната мотивация и себераздаване, имаше желание за игра. Съжалявам, че не можахме да отбележим повече голове, имахме доста шансове, но в крайна сметка и при наши футболисти се усети напрежение от това, че задължително трябва да победят. Допуснаха и те някои елементарни грешки в завършващата фаза и при изграждането на някои атаки", коментира помощник треньора на бургазлии Петър Колев.

"Имаме надежда, докато съществуват теоретични шансове за спасение. Ще направим всичко възможно да ги оползотворим. Ако нещата се решават с чисто футболни средства, шансовете ни не са малки".

"По повод приказките по наш адрес за мача в Гоце Делчев, ние сме пратили запис от мача на съдийската комисия, но искам да ви кажа, че тяхната информация е, че ощетеният от съдията отбор, е бил нашия. Цялата ситуация от това да се говори около съдията и да се шуми, е създадена от Локомотив София. Не искам да изпадам в подробности, но лошото е, че в България сме свикнали крадеца да вика дръжте крадеца. Хората, които се занимават с уреждане на мачове и се ползват с подкрепата на съдии, те първи алармират за това нещо. Отборът на Черноморец и още 2-3 клуба в България играят феърплей, без абсолютно никакви задни мисли в мачовете и без уреждане на каквото и да било. Затова е изключително срамно и грозно да се хвърлят такива обвинения към нашия отбор", допълни Колев.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).