Юношите на Черноморец с победа срещу Чавдар /Етрополе/

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 30.03.2014
2222
Елитната формация на Черноморец Бургас до 17 години, с треньор Николай Кръстев спечели трудно срещу връстниците си от Чавдар /Етрополе/.Двубоят от 21-ия кръг се проведе на градския стадион в Поморие.

През първата част срещата беше равностойна, като домакините изпуснаха няколко положения. Гостите от Етрополе застрашиха вратата на бургазлии в края на първата част, нo вратарят на Черноморец Петко Пацов спаси вратата си от попадение. Така завърши първото полувреме без голове 0:0.

През второто полувреме двата отбора се опитаха да отбележат ранно попадениe. След няколко пропуска на домакините от Черноморец, гостите от Етрополе завариха защитата на Черноморец неподготвена и при една контраатака откриха резултата. След попадението имаше само един отбор на терена и това беше отборът на Черноморец. 

Треньорът Ники Кръстев бе принуден да смени схемата на игра и това даде резултат. "Акулите" атакуваха, като пресираха своя съперник по целия терен. Главният съдия не отсъди две дузпи в полза на бургазлии.

Логичното се случи в средата на втората част. След едно центриране Антон Атанасов бе повален в наказателното поле и Николай Дамянов реализира неотсъдената дузпа за 1:1. В ответната аката "акулите" направиха пълен обрат. Васил Добрев центрира една топка към Николай Дамянов, той напредна десет метра подаде към Мартин Иванов, който надбяга крайния защитник на гостите и подаде към връхлитащия в наказателното поле Николай Дамянов, който с хубав удар по диагонала прати топката в мрежата за 2:1. 

След попадението гостите от Етрополе се опитаха да изравнят резултата, но до нов гол не се стигна. В края на срещата домакините от Черноморец пропуснаха да удвоят своята преднина.

Със спечелените три точки момчетата на Николай Кръстев имат 38 в своя актив и заемат 5-то място във временното класиране.В следващия кръг "малките акули" гостуват на Черно море във Варна. Двубоят е на 5 -ти април от 15:00 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).