Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Спрягат Херо за треньор на Черно море
Автор: Екип Burgas24.bg 17:34 / 31.03.2014Коментари (3)3245
©
В Черно море сериозно умуват около варианта да поканят за треньор Димитър Димитров-Херо след очертаващата се предстояща раздяла с настоящия наставник Георги Иванов-Гонзо, информира Gong.bg. Както е известно Гонзо обяви, още след мача с ЦСКА, че в края на сезона се връща на "Герена".

За желанието му да се върне обратно в Левски беше ясно още в началото на март и съвсем логично в медийното пространство започнаха да се коментират имената на Илиан Илиев и Никола Спасов като евентуални опции за треньорския пост.

С първия са били и водени дори предварителни разговори. Все още няма категорична яснота, кой ще поеме отбора, тъй като Гонзо продължава стриктно да си изпълнява договора с клуба.

На "Тича" са изключително доволни от неговата работа и постигнатите резултати и държат той да остане, но желанието на наставникът е друго.

Ако шефовете на Черно море не успеят да убедят Георги Иванов да продължи работата си начело на "моряците", обмислят да разговарят с Димитър Димитров-Херо, на когото да поверят треньорския пост.

Ако Черноморец, чийто треньор е понастоящем е той, не успее да се спаси от изпадане, шансовете Херо да бъде убеден да приеме поканата да дойде на "Тича" значително биха се увеличили.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на jonkata
премахни филтъра

-4
 
 
Това,тче "Тчерноморец" изпада е 100% сигурно!Раководството на "Тчерно море" трябва да побарза,захтото Херо хте баде искан от много други клубове! А идването на Херо вав Варна хте баде с огромно знатчение за варненскя футбол!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: