Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Спрягат Херо за треньор на Черно море
Автор: Екип Burgas24.bg 17:34 / 31.03.2014Коментари (3)3248
©
В Черно море сериозно умуват около варианта да поканят за треньор Димитър Димитров-Херо след очертаващата се предстояща раздяла с настоящия наставник Георги Иванов-Гонзо, информира Gong.bg. Както е известно Гонзо обяви, още след мача с ЦСКА, че в края на сезона се връща на "Герена".

За желанието му да се върне обратно в Левски беше ясно още в началото на март и съвсем логично в медийното пространство започнаха да се коментират имената на Илиан Илиев и Никола Спасов като евентуални опции за треньорския пост.

С първия са били и водени дори предварителни разговори. Все още няма категорична яснота, кой ще поеме отбора, тъй като Гонзо продължава стриктно да си изпълнява договора с клуба.

На "Тича" са изключително доволни от неговата работа и постигнатите резултати и държат той да остане, но желанието на наставникът е друго.

Ако шефовете на Черно море не успеят да убедят Георги Иванов да продължи работата си начело на "моряците", обмислят да разговарят с Димитър Димитров-Херо, на когото да поверят треньорския пост.

Ако Черноморец, чийто треньор е понастоящем е той, не успее да се спаси от изпадане, шансовете Херо да бъде убеден да приеме поканата да дойде на "Тича" значително биха се увеличили.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на nafta_fen
премахни филтъра

-4
 
 
Това,тче "Тчерноморец" изпада е 100% сигурно!Раководството на "Тчерно море" трябва да побарза,захтото Херо хте баде искан от много други клубове! А идването на Херо вав Варна хте баде с огромно знатчение за варненскя футбол!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: