Черноморец отпътува с група от 18 футболисти за мача с Локомотив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:53 / 09.04.2014
1850
Отборът на Черноморец Бургас отпътува днес сутринта, с група от 18 футболисти за предстоящото си гостуване на Локомотив София. Двубоят от 32-ия кръг на втората седмица е утре, от 15:00 часа на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда". Групата на бургазлии ще отседне в комплекс "Царско село", като са предвидени няколко занимания, преди важния сблъсък със столичните "железничари".

Поради наказания за натрупани картони, в Бургас останаха защитниците Венелин Филипов и Траян Траянов. Резервният страж на бургазлии Стефано Кунчев е получил контузия в кръста. Роденият през 1996-а година Димитър Николов е включен в групата, като втори вратар. Яни Пехливанов и Преслав Йорданов също пропускат срещата. Всички останали състезатели ще бъдат на разположение нa старши треньорa на "акулите" Димитър Димитров - Херо.

Ето и групата на Черноморец:

Вратари: Младен Живкович, Димитър Николов

Защитници: Мартин Димов, Крум Стоянов, Александър Дамчевски, Чико Гомес

Полузащитници и Нападатели: Милен Василев, Милен Гамаков, Годфред Бекое, Симеон Райков, Жереми Манзоро, Ванчо Траянов, Станислав Дрянов, Лъчезар Балтанов, Славчо Шоколаров, Карлос Фонсека, Милчо Ангелов, Бранимир Костадинов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).