Черноморец с променена защита срещу Локо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:49 / 10.04.2014
907
Без двама от титулярните си бранители ще излезе днес Черноморец в битка за оцеляване срещу Локо Сф. Наказани за натрупани жълти картони са Траян Траянов и Венелин Филипов, което ще затрудни изключително много Димитър Димитров по отношение сглобяването на боеспособен състав. Отсъствието на Траянов срещу Славия бе компенсирано от Чико Гомес, но сега аут ще е и Филипов и той ще трябва да се завърне на титулярната си позиция в зоната на десния краен бранител. Със сигурност за този двубой ще се наложи Херо да преквалифицира някой от халфовете в централен защитник. При това положение опциите пред треньорския щаб на акулите се свеждат до три имена - Мартин Димов, Милен Гамаков и Славчо Шоколаров.

С оглед доброто си представяне срещу Славия титуляр ще започне Джереми Манзоро, но той ще има повече офанзивни задачи. На дясното крило без алтернатива изглежда Карлос Фонсека, но на срещуположния фланг нещата не стоят по този начин. Слабото представяне на Симеон Райков почти сигурно ще му коства титулярното място за сметка на Милен Василев. Бившият играч на Миньор се появи срещу Славия след почивката и бе в основата на всичко интересно, създадено от бургазлии. Очаква се днес нападението на акулите да се води от намиращия се в отлична форма и попаднал в полезрението на Торино млад нападател Милчо Ангелов. Резервният вратар Стефано Кунчев отпадна от групата заради травма. Вместо него Херо взе в състава юношата Димитър Николов.

В Локо София пък кой знае какви сериозни промени няма да настъпят. Новият наставник Димитър Васев ще може да разчита на най-доброто.

Мачът Локомотив (София) - Черноморец започва в 15:00 часа и ще бъде предаван пряко по Нюз 7.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).