Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Юношите на Черноморец загубиха от Видима - Раковски
Автор: Екип Burgas24.bg 09:49 / 11.04.2014Коментари (0)958
©
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години, с треньор Малин Орачев инкасира загуба с 3:2 от тима на Видима - Раковски. Двубоят от 23-тия кръг на юношескотo първенство се игра в Севлиево.Гостите от Бургас започнаха по мотивирано срещата, като не успяха да реализират няколко положения открили се пред Ахмед Ахмедов и Георги Бинев. Натискът на "акулите" даде резултат, като голмайсторът на елитната група на Черноморец Ахмед Ахмедов реализира два бързи гола.Той бе точен в 10 -та и 20 -та минута, като вече има 17 попадения за своята сметка. Черноморец поведе с 2:0, но след попаденията момчетата на Малин Орачев отстъпиха инициативата в срещата. Домакините от Видима - Раковски пропуснахa няколко положения. В 35-та минута реферът отсъди пряк свободен удар, a Велислав Денчев бе точен за 1:2. Така завърши и първата част.

През второто полувреме двата отбора се хвърлиха в здрава битка, като повечето пропуснати положения бяха пред вратата на Черноморец. "Акулите" могат да съжаляват за пропуснатите три точки, въпреки слабата игра в защита и халфовата линия, след като поведоха в началото на двубоя.И през втората част черноморци имаха своите шансове, но те не успяха да удвоят преднината си.Логичното се случи в 71- минута, след като Велислав Денчев отново реализира в полза на домакините от Видима-Раковски. След изравнителното попадението двата отбора направиха по още няколко пропуска, като за бургазлии Стойко Иванов и Александър Димитров не успяха да се разпишат.Двубоят вървеше към логично равенствo, но в 90 - та минута домакините от Видима-Раковски изковаха победата, след като Ивайло Недялков реализира 3-то попадение и оформи крайният резултат.

След тази загуба, възпитаниците на Малин Орачев остават на 8 -та позиция с актив от 34 точки, след като и Берое, който се намира на 7-та позиция с точка повече загуби, като домакин от тима на Литекс /Ловеч/ с 0:2. В следващия 24-ти кръг елитната формация на Черноморец Бургас приема тима на Оскар ЕЛ /София/.Двубоят е на 12-и април /събота/ от 15:00 часа на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: