Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нефтохимик намери спонсор
Автор: Екип Burgas24.bg 14:00 / 11.04.2014Коментари (0)1575
© Bulphoto
"Пристанище Бургас" се включва в издръжката на Нефтохимик, който се намира на последно място в А група и е сигурен изпадащ. Договорът е за партньорство за срок от една година, но идва във важен за клуба момент, доволен е изпълнителният директор на шейховете Костадин Джамбазов.

"Параметрите по този договор бяха уточнени преди два дни и снощи подписахме споразумението. Сумата не е голяма, но ще ни позволи да завършим спокойно сезона и да посрещнем нуждите си", каза за БТА Джамбазов.

"Искам специално да благодаря на изпълнителния директор на Пристанище-Бургас Николай Тишев, който ни подаде ръка в този тежък момент. Още тази неделя нашият отбор ще сложи на екипите си логото на новия ни финансов партньор, каза още Джамбазов.

Същото се отнася и за всички отбори в школата на клуба, които също ще носят знака на Порта на екипите си. Средствата ще бъдат разпределени за непосредствените разходи, за организиране на пътуванията и за наема на стадиона в Несебър, където в момента Нефтохимик домакинства. В 33-ия кръг на първенството шейховете са домакини на Берое.

Накрая Джамбазов изказа благодарността си на още един човек от клуба- Николай Тодоров, който помогнал много за успешния край на преговорите. "Договорът ни е за една календарна година, а дали ще намери продължение, е въпрос на време и преговори. За момента няма други преговори в ход, но продължаваме да търсим, каза още бившият защитник. Той допълни, че ще продължи в клуба тенденцията да се дава шанс на местни млади момчета, които срещу минимални разходи евентуално да вкарат пари в касата с трансфер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: