Петър Колев: Безобразно поведение на съдиите към нашите играчи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:25 / 11.04.2014
2019
"Изключително нервен мач, предвид това, че беше в изключителна важност за двата отбора, повече за нас. Смятам, че излязохме много нервни и припряни през първото полувреме. Не знам дали да отдам брака в някои подавания и отигравания на напрежението в някои играчи или на лошия терен. Общо взето не стояхме добре през първото полувреме. Не бяхме надиграни, просто това, което можем да правим, не се получи. През втората част коригирахме до известна степен някои неща. С включването на Милен Василев доста ни се подобри играта. Съумяхме да отбележим гол, въпреки, че създадохме много малко ситуации пред вратата на противника, главно заради това, че не доиграхме някои ситуации както трябва, а имахме тази възможност. След гола ни се откриха доста шансове да развием бързи контраатаки, да доиграем някои ситуации, които не оползотворихме. Както през целия сезон, получихме гол в последните секунди на мача. Ако си съберем точките, изгубени в 90-та и след 90-та минута, сигурно щяхме да сме в първата седмица. Мисля, че при ситуацията за изравнителния гол, имаше нарушение срещу нашия защитник. Беше попречено на опита му да скочи за висока топка и беше избутан отзад", коментира след края на двубоя помощник треньора на Черноморец-Бургас Петър Колев.

"Искам да ви кажа едно. Безобразно поведение от страна на съдиите към нашите играчи. Не говоря какво са свирили. Свирили са каквото са видели. Говоря като отношение към играчите. На база на декларацията, с която играчите нямат нищо общо, те нямат право да търпят такова отношение от съдиите", допълни Колев.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).