Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Петър Колев: Безобразно поведение на съдиите към нашите играчи
Автор: Екип Burgas24.bg 14:25 / 11.04.2014Коментари (1)2010
©
"Изключително нервен мач, предвид това, че беше в изключителна важност за двата отбора, повече за нас. Смятам, че излязохме много нервни и припряни през първото полувреме. Не знам дали да отдам брака в някои подавания и отигравания на напрежението в някои играчи или на лошия терен. Общо взето не стояхме добре през първото полувреме. Не бяхме надиграни, просто това, което можем да правим, не се получи. През втората част коригирахме до известна степен някои неща. С включването на Милен Василев доста ни се подобри играта. Съумяхме да отбележим гол, въпреки, че създадохме много малко ситуации пред вратата на противника, главно заради това, че не доиграхме някои ситуации както трябва, а имахме тази възможност. След гола ни се откриха доста шансове да развием бързи контраатаки, да доиграем някои ситуации, които не оползотворихме. Както през целия сезон, получихме гол в последните секунди на мача. Ако си съберем точките, изгубени в 90-та и след 90-та минута, сигурно щяхме да сме в първата седмица. Мисля, че при ситуацията за изравнителния гол, имаше нарушение срещу нашия защитник. Беше попречено на опита му да скочи за висока топка и беше избутан отзад", коментира след края на двубоя помощник треньора на Черноморец-Бургас Петър Колев.

"Искам да ви кажа едно. Безобразно поведение от страна на съдиите към нашите играчи. Не говоря какво са свирили. Свирили са каквото са видели. Говоря като отношение към играчите. На база на декларацията, с която играчите нямат нищо общо, те нямат право да търпят такова отношение от съдиите", допълни Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 9
11.04.2014
11.04.2014
10.04.2014
10.04.2014
10.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на videnieto
премахни филтъра

-1
 
 
АБЕ ПЕТЪР КОЛЕВ КОЙ СИ ТИ НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ ПАЛЯК МАРШ В ПЛОВДИВ НЕЩАСНИК . ТИ СИ ПОРЕДНОТО ФУТБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПОКРАЙ РАЗБИРАЧА ХЕРО КОЙТО ЗАЕМА МЯСТО НА ДОБРИ БУРГАСКИ ТРЕНЕРИ . МАХАЙ СЕ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГОВОРИ ЗА ФУТБОЛ.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: