Хубчев: Пълно разочарование от всички днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:37 / 13.04.2014
764
Старши-треньорът на "Берое" Петър Хубчев не скри яда си от това, че "зелените" отстъпиха с 1:0 на "Нефтохимик" в Несебър. Той каза, че няма нищо футболно в този мач. Вижте какво още сподели наставникът на "Берое".

"Трудно може да се направи някакъв коментар и въобще няколко думи да се кажат за футбол, защото това тук не беше футбол. Жалко за хората, които идват на такива мачове. Нямам думи и нямам коментар." - каза Хубчев.

"Не знам защо изведоха футбола. За футбол няма какво да се коментира тук, защото това беше много далеч от футбола." - допълни той.

"Борислав Стойчев е контузен." - лаконично обясни специалистът.

"Това, че имаме контузени може да е оправдание само за пред медиите и пред някой началник. Какво значи контузени? Имаме 22-ма човека, които трябва да влязат и да покажат защо искат да са в "Берое" и защо са в "Берое"." - каза още Хубчев.

"Няма какво да говорим въобще за футбол и за разочарования. Един футболист от двата отбора и съдиите - един от тях очарова ли ви с нещо? Пълно разчарование е този мач." - завърши той.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).