"Акулите" направиха 0:0 с Ботев, Мишел с дебют

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:11 / 28.06.2008
1148
Представителя на България в Интертото "Черноморец-Бургас" завърши 0:0 с Ботев, в първа контрола преди евроизявите, играна в Ракитово. "Акулите" стояха доста добре на терена и пропиляха няколко изгодни положения за отбелязване на гол, разколебани от аржентинския вратар на "канарчетата". Контролата се проведе под засилено полицейско присъствие, заради опасения от изстъпления от страна на феновете на "канарчетата".

Още в първите минути дошлия на проби в бургаския тим нигериец Мишел имаше възможност да открие резултата, но атрактивния му удар не намери целта.

В ответната атака Дормушали Саидходжа от Ботев бе изведен сам срещу вратаря на "акулите", но не успя да го преодолее.

В следващите няколко атаки футболистите на Черноморец имаха възможност да реализират, но бяха разколебани от сигурните намеси на новия аржентински вратар на "жълто-черните" Диего Бритес.

След почивката "канарчетата" бяха по-активния отбор и на няколко пъти чрез Тодор Тимонов имаха възможност да реализират. Най-чистото положение изпусна пробващият се при "жълто-черните" Пол, който очи в очи срещу Чворович не успя да го преодолее.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).