Кишишев също напусна Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:55 / 08.05.2014
1484
Радостин Кишишев и Любомир Шейтанов на­пуснаха тресящия се от финансова криза отбор на Черноморец. Двама­та бивши национали си тръгват по собствено же­лание.

"Аз от почти два месеца не съм на работа в клуба. Засега нямам ни­какви предложения. За­нимавам се с бизнес", призна пред "24 часа" Кишишев, които заемаше поста на тийммениджър.

Оставката на Шейта­нов, който беше треньор на вратарите, е от начало­то на месеца, но беше огласена вчера. Догово­рът му е прекратен по взаимно съгласие. Шей­танов ще изпълнява функциите си на добра воля до края на сезона.

Предпоследният мач на Черноморец е днес срещу Славия от 17:30 часа на стадиона в "Овча ку­пел". Заради безпаричието отборът ще отпътува за столицата днес по обяд с който се качи в автобуса.

Burgas24.bg напомня, че Димитър Димитров със сигурност ще напусен "акулите" от лятото. Вчера Херо се е срещнал със Станимир Стоилов и собственика на Ботев Цветан Василев в София. Тримата са провели дълъг разговор. Основа тема е била бъдещето на Мъри начело на тима и дали би искал да работи в тандем в Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).