Херо: Едва събрахме хора за мача

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:04 / 12.05.2014
1293
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров сподели, че едва е събрал отбора си за мача срещу Локомотив София, който "акулите" загубиха с 1:2 на "Лазур".

"Едва събрахме хора за мача. Имахме само една резерва. След мача с Берое просто се отказахме. Останалите три мача просто ги доиграхме", подели Херо след мача по "Зона спорт".

"Имам морален ангажимент към собственика на Черноморец, да изчакам до 15 май да обявя решението си. Направихме доста неща в отбора. Три години оцеляхме. Длъжен съм да се отнеса коректно към собственика. Всичко друго е на втори план", допълни бургаският специалист.

"Дали ще взема играчи от Черноморец с мен? Трябва да го коментираме с хора от отбора, който избера", каза още наставникът.

Димитър Димитров също дари средства за юбилея на Левски. "Имам моралното задължение да помогна на този клуб. Разбира се, че ще бъда на юбилея на 23 май", каза още Херо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).