Цял отбор разтрогна с Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:40 / 20.05.2014
3256
Талантът на Черноморец Милчо Ангелов разтрогна договора си с клуба заради неполучени суми. 19-годишният нападател не е получавал пари по договора си за календарната 2014 година и логичното му решение беше да си тръгне от клуба.

Освен Милчо Ангелов, договорите за момента си прекратиха вратарят Стефано Кунчев, защитниците Траян Траянов и Крум Стоянов, халфовете Лъчезар Балтанов, Симеон Райков, нападателят Преслав Йорданов и Милен Василев, за който пък дори се говори, че е изкарал и проби в ЦСКА.

Същото се отнася и за чужденците, повечето от които стават автоматически свободни агенти. Това са вратарят Младен Живкович, защитникът Александър Дамчевски, Жереми Манзоро, Годфред Бекое, а крилото Карлос Фонсека е пред трансфер в Ботев Пловдив.

"Съжалявам, че отборът изпадна. Не е моя работа да коментирам причините и да навлизам в подробности. Искам на първо място да благодаря на нашите привърженици за подкрепата, която винаги съм чувствал. Където и да отида, Черноморец остава в моето сърце", каза още Милчо Ангелов, цитиран от БТА, след като прекрати договора си.

На стадион "Лазур" все още не е ясно каква ще бъде новата стратегия. Очаква се среща между представители на акционерите, а последните слухове са за включване в управлението и на хора от сериозна бургаска фирма. Едва след тези разговори ще стане ясно и кой е новият старши треньор.

Привържениците предпочитат това да бъде местен човек, който е свързан с клуба и с футбола в Бургас, а новата стратегия да бъде ориентирана към налагането основно на собствени кадри, каквито са били традициите.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).