Бивш играч на Черноморец изнудва ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 27.05.2014
437
Една от трансферните цели на ЦСКА - бразилецът Лоривал Асис, изнудва клуба за пари на ръка. Направилият име в Черноморец футболист е свободен агент, след като се раздели с азербайджанския Габала. За две години там той е записал 36 мача и 6 гола. Треньорският щаб на "червените" се е опитал да преговаря с играча, но Асис е поискал пари на ръка.

Стойчо и хората му все още нямат картбланш да предлагат пари при преговорите за нови играчи, пише "Меридиан Мач". Единствената опция за ЦСКА е набелязаният футболист да подпише, без да прибере нито стотинка от клуба.

Самият Лоривал Асис е готов да играе за ЦСКА, но само ако получи една заплата предварително. От Славия също се ослушват за ситуацията около бразилеца. Треньорът Милен Радуканов е готов да даде шанс на Асис. Сега се чака решителната дума на Венцеслав Стефанов за финални преговори.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).