Спрягат Матушев за Черноморец, той не знае

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:14 / 29.05.2014
1412
Името на Неделчо Матушев изплува като вариант за нов треньор на Черноморец. Самият той обаче отрече да заеме овакантения от Димитър Димитров пост.

"Няма такова нещо. Никой не е разговарял с мен. В момента съм без работа. Имаше действително вариант за Черно море във Варна, но и той вече не е актуален. За Черноморец пък още по-малко. Не знам защо се пускат тези информации, но пак ви казвам, че никой не е разговарял с мен и никакви преговори не са водени по тази тема", каза Матушев, цитиран от "Меридиан мач".

Самият треньор има да получава 30 000 лв. за заплати от престоя си в Черноморец (Поморие) преди три години. Тогава той води отбора един сезон, но от клуба все още му дължат седем заплати. Положението около Черноморец остана неясно, като това се отразява върху служители, треньори и футболисти.

Всъщност самите футболисти са вече само пет и все по-актуален става въпросът как ще бъде сформиран отбор за следващия сезон. На този етап от ръководството на клуба не дават никакви конкретни отговори, а в момента повечето от служителите са в отпуск. Така безвремието в бургаския клуб продължава.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).