Нефтохимик започва подготовка във вторник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:24 / 23.06.2014
946
ФК Нефтохимик 1962 започва подготовка за следващия сезон. На 24.06 (вторник) от 18.00ч. на стадион "Червено знаме" в кв. Долно езерово, футболистите ще направят първата си тренировка.

До края на седмицата ще бъде решено, къде ще се проведе подготвителен лагер. Към момента са уредени и първите 4 контроли: на 05.07 със Спартак Вн в Обзор, на 09.07 - с Хасково в Хасково, на 12.07 със Созопол в Созопол и на 19.07 с Несебър в Обзор

"Отборът ще бъде изграден от млади момчета с помощта на някои опитни играчи. Ще заложим на бургаското, защото ние сме отборът на Бургас. Чакаме решението на БФС в коя група ще играем."

"Надявам се, че ще бъдем допуснати в Б група, защото нашето място е в професионалния футбол. Изпълнили сме всички изисквания и предписания на централата и не виждам причина, за да ни откажат лиценз", коментира пред БТА изпълнителният директор на зелените Костадин Джамбазов.

Златко Янков ще бъде треньор на отбора за новия сезон, като има вероятност той да получи предложение от турски отбор. Ако това се случи, ще бъде търсен друг местен специалист.

На първата тренировка трябва да присъстват всички играчи от миналата година без Галин Димов, който е в Хасково, Живко Петков- в Черно море, Емануил Манев- обявил, че отива на проби зад граница, както и Михаел Орачев, който се връща в Черноморец Бургас. Ръководството на клуба покани привърженицете на отбора да подкрепят любимците си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).