Школата на Черноморец продължава да обира трофеи!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:15 / 26.06.2014
1249
Напук на проблемите с представителния отбор на Черноморец-Бургас, детско-юношеската школа на клуба продължава да жъне успехи по родните терени.

След силното представяне на двете формации в републиканското първенство и двете трети места, малките "акули" спечелиха категорично турнира с международно участие Несебър Къп, и то с два набора деца.

Безапелационни шампиони станаха родените през 2001-ва година възпитаници на треньора Борис Борисов. Те победиха на финала Славия с 2:1, като преди това се справиха с отборите на Стяуа Букурещ, Несебър и Нефтохимик.

Втората шампионска титла отиде при набор 2002, който се прочу със спечелването на турнира Данониада и бъдещото им участие на световните финали за купа Данон в Бразилия. Момчетата на треньорското дуо Пламен и Петър Младенови също записаха победи над румънския Стяуа и столичния Славия.

Другият повод за радост е доброто представяне на най-малките "акули" от набор 2003, които завоюваха третото място в тяхната възраст, като за тях това бе първо участие на голям терен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).