Любомир Гуцев е първото лятно попълнение на Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:26 / 02.07.2014
1664
Младият и талантлив защитник Любомир Гуцев е първото външно лятно попълнение на изпадналия от А група Черноморец (Бургас). 24-годишният бранител има 100 мача и 6 гола за родния си клуб Пирин (Гоце Делчев), откъдето идва като свободен агент.

Гуцев е известен като умен и техничен защитник, който отлично дава начало на играта. За него имаше предложения от Локомотив (Пловдив) на Константин Динев, както и от два македонски отбора. Той обаче избра да подпише с "акулите" най-вече заради възможността да намери по-добра реализация в силно първенство след известно време.

Както е известно, Черноморец е клубът, който продаде най-много играчи за две години и половина. На "Лазур" получиха суми за Аатиф Шаешу (Сивасспор), Жугурта Жужу (Карабюкспор), Лоривал Азис (Габала, Азербайджан), Яник Боли (Заря Луганск, Украйна), Георги Терзиев (Лудогорец), Пламен Димов (Левски). Самите футболисти пък отидоха в отбори, където получават петцифрени заплати в евро.

Гуцев става третият играч с нов договор, след юношите Димитър Тодоров и Даниел Стаматов. В Черноморец се завръща и Михаел Орачев от Нефтохимик, който може да играе като дефанзивен халф, плеймейкър или зад нападателя.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).